Carrot Games

Fastklistrad framför TV:n tar jag mig fram i spelens fantastiska värld

Poängjakt i Assassins Creed 25 november 2009

Filed under: Microsoft,Spel,Spelintryck — Peter @ 22:26
Tags: , ,

Nu har ju Assassins Creed 2 släppts och jag har blivit riktigt sugen på att skaffa hem det efter alla lovord från alla möjliga håll. Ettan fick ju ganska mycket kritik för att det var för repetitivt. Och nu i tvåan verkar mycket av klagomålen vara fixade.

Själv tycker jag att första delen är riktigt bra. Jag kan hålla med om att det är lite väl repetitivt men än så länge har jag inte tröttnat. Jag har inte klarat ettan än så ikväll satte jag mig ner för att komma vidare en bit i det tänkte jag. Men det gick inte så bra. Jag kom inte vidare i storyn ett dugg utan jag sprang bara runt i staden och letade flaggor och försökte plocka massa achievements. Jag dödade massa vakter med min ”hidden blade”, låtsades vara munk och klarade mig undan en strid levande i tio minuter. Bara för att få de där små men ändå så underbara poängen.

Det är verkligen ett perfekt spel att bara gå runt i och leta upp grejer och göra småuppdrag. Ungefär som att det är helt underbart att bara helt planlöst glida runt staden i Burnout Paradise.

Storyn får jag försöka komma vidare i en annan dag.

Jag lovade ju också att jag skulle skriva ett inlägg om ”Beneath a Steel Sky”. Det kommer ett sådant inlägg. Jag har börjat spela det och det verkar riktigt lovande men jag har inte hunnit spela tillräckligt för att kunna dela med mig av mina intryck i ett helt inlägg än. Men det kommer. Håll utkik här på bloggen!

Annonser
 

2 Responses to “Poängjakt i Assassins Creed”

  1. Lunandrez Says:

    Ja, visst är hela grejen med att man kan gå/springa runt i Assassin’s Creed-spelen och ”bara vara” rätt så skönt, det var bra redan i ettan men känns verkligen ännu bättre nu i tvåan. Friheten man upplever när man springer omkring på taken och klättrar upp till någon hög utsiktspunkt, bara för att avsluta det med ett hopp landandes i en höbal. Älskar verkligen det.

  2. Peter Says:

    Ja, jag längtar verkligen tills dess att jag kan börja spela Assassins Creed 2. Fast jag vill klara ettan först. Eller i alla fall komma längre i det innan jag ger mig i kast med tvåan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s