Carrot Games

Fastklistrad framför TV:n tar jag mig fram i spelens fantastiska värld

Vi skall bli överraskade av nästa Zelda 18 november 2009

Filed under: Läsvärt,Nintendo,Spel — Peter @ 20:35
Tags: , , ,

Jippie!! Nuförtiden verkar det hagla ner intervjuer ifrån diverse Nintendofolk. Alldeles precis snubblade jag förbi Loading där det det stod att Eiji Aonuma hade gjort en intervju med Official Nintendo Magazine. Och det snackas om det nya Zelda:t till Wii. Han säger att vi kan förvänta oss att bli överraskade av nästa Zelda.

”Det här är något vi har diskuterat med Shigeru Miyamoto flera gånger, och både han och jag är överens om att vi har följt samma struktur för Zelda-spelen om och om igen och att vi kanske inte kan ge fans som följt Zelda-serien en ny upplevelse.”

”Så vi har försökt att göra någonting nytt för strukturen i det nästa Zelda-spelet den här gången. Jag hoppas att att spelare kommer att bli överraskade av de förändringar vi har gjort.”

Det verkar alltså som om detta nya Zelda kommer att skilja sig en hel del från föregångarna. Och det är ju positivt. Fast ändå är jag lite nervös för att de skall förändra hela spelserien till någonting helt annat. Någonting som inte känns som Zelda.

Och jag hoppas verkligen inte att de kommer göra om det till förstapersonsvy.

Jag vill att de skall behålla kvar den lite mer realistiska stilen som i Twilight Princess (grafiken i det spelet är helt enormt underbar) samtidigt som de säkert kan förbättra grafiken ännu mer eftersom Twiligt Princess faktiskt var gjord för Gamecube från början.

Sen så vet jag inte riktigt hur man skulle kunna förändra Zelda-serien mer. Jag är rätt nöjd med hur den är, men jag hoppas och tror att Nintendo kan göra något fantastiskt av det hela. Precis som de alltid gör de gör ett nytt Zelda.

Hur vill ni ha nästa Zelda?

Annonser
 

One Response to “Vi skall bli överraskade av nästa Zelda”

 1. scwedenstyle Says:

  zelda tp är inte riktigt zeöda för mig. det ideala zelda spelet är att man
  – börjar med bara kläderna på kroppen som en vanlig människa.
  – efter hand får man nya saker och färdigheter.
  – det skall inte vare en linje man följer. istället skall man ha många olika vägar mot olika mål. typ att man får en viss dräkt efter att ha samlat in 30 st gyllene mynt (exemplel).
  – i the link to the past kunde man få en speciell sköld via en butik.då vill man helst att skölden ger en stor skillnad. kanske vore det bra om det fanns lite sånt i nästa zelda.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s