Carrot Games

Fastklistrad framför TV:n tar jag mig fram i spelens fantastiska värld

Borderlands-pepp 21 oktober 2009

Filed under: 1,Allmänt flummande,Spel — Peter @ 22:20
Tags: , , ,

På fredag släpps Borderlands. Ett spel som jag inte alls har hypat inför. Tänkte inte köpa det och har egentligen inte vetat någonting om det förrän igår när jag fick ett mail ifrån någon på 2K-games med en inbjudan till ett Borderlans-event i Stockholm. Hade varit kul att komma till Stockholm och få provspela det där, men jag kunde inte. Men så var de så vänliga att de sa att de skulle skicka hem det till mig istället. Tack!

På fredag eller måndag får jag nog hem det. Och det ser ju rätt häftigt ut faktiskt. Grafikstilen är snygg. Själv har jag aldrig fastnat för det där med FPS och ratar i princip allting som har med FPS att göra. Jag har nog aldrig köpt ett FPS i hela mitt liv. Inte heller tagit mig an att verkligen sätta mig in i något på allvar. Jag har tänkt att det inte varit värt pengarna att betala för ett FPS som ändå verkar tråkigt. Det har känts så nördigt och enformigt.

Men nu när jag får spelet gratis skall jag verkligen ge det en chans. Kanske tycker jag att det är riktigt roligt när jag väl lär mig kontrollerna. Kanske har jag missat massa grymma spel genom årens lopp. Jag är i alla fall mer hypad nu än vad jag var för två dagar sedan. Och det är ju i alla fall positivt.

Jag återkommer med intryck ifrån spelet så fort jag har fått hem spelet och satt mig in i det mera.52136_Borderlands-06_normal

Någon som ser fram emot Borderlands?

Annonser
 

2 Responses to “Borderlands-pepp”

  1. Tommy Åslin Says:

    Jag gillar det skarpt. Var rätt hypad innan släppet, men såg det enbart som ett co-op-spel. Efter x antal timmar ensam älskar jag det.

    Visst känns det kanske lite ödsligt efter ett tag när man spelar ensam, men det ju faktiskt samarbetsläget som fått mest utrymme, och då är det inte direkt smart att lägga in filmscener och en tung handling. Har inte hunnit spela allt för mycket ännu, så får se vad man tycker när intrycken sjunkit in lite, men hittills har jag nästan bara positivt att säga om Borderlands.

  2. Peter Says:

    Ja, det låter ju positivt. Jag får hem mitt idag skulle jag tro. Jag återkommer med vad jag tycker när jag satt mig in lite mera i det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s