Carrot Games

Fastklistrad framför TV:n tar jag mig fram i spelens fantastiska värld

Prissänkning av Wii i Oktober? 13 september 2009

Kotaku skriver om att det ryktas om en prissänkning av Wii i början av oktober. Och det verkar väl rätt så troligt. Konsolen har ju inte prissänkts en enda gång sedan den lanserades. Så nu börjar det bli dags tror jag.

Visst är den snygg? Hoppas att den kommer hit snart

Visst är den snygg? Hoppas att den kommer hit snart

Själv skulle jag hoppas på att det blir en prissänkning till typ 2000 kronor. Och så hoppas jag att de byter ut Wii Sports mot Wii Sports Resort, stoppar in en extra Wiimote + nunchuk + Wii Motion Plus. Och så hoppas jag också att den underbart snygga svarta modellen kommer hit. Den har ju bara kommit ut i Japan än så länge.

De skulle också behöva sänka priset på sina kontroller tycker jag också. Skall man punga ut med en komplett kontroll (Wiimote, nunchuck och Wii Motion Plus) går det ju på typ tusen kronor och det är alldeles för mycket. 500 kronor för ett komplett kontrollpaket tycker jag vore lagom.

Nu över till något helt annat, jag har skrivit recension. Denna gången till EA Sports Active. Som vanligt finns den på Pricerunners Spelblogg. Skynda dit och läs om ni vill.

Annonser
 

One Response to “Prissänkning av Wii i Oktober?”

  1. NuYu Says:

    Dina förslag på pris och allt låter bra. Har för mig att MediaMarkt i helgen hade konsolen för 1990 vilket måste ses som rätt billigt, även om den egentligen borde vara billigare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s