Carrot Games

Fastklistrad framför TV:n tar jag mig fram i spelens fantastiska värld

Achievements och de stora hålen 31 juli 2009

Filed under: Microsoft — Peter @ 10:26
Tags: ,

Jag skrev häromdagen om att jag gillade achievements väldigt mycket och det gör jag också men det finns också nackdelar med detta system.

Det hela går ju ut på att samla så mycket achievements som möjligt. Men ibland lånar man ett spel och spelar bara en stund. Ibland spelar man kanske ett spel som man inte tycker är så roligt och så lägger man ner det.

Och då uppstår det hål i ens achievements-lista. Man kanske tar en eller ett par achievements och så är alla andra tomma. Inga achievements på dem platserna.

Och det ser ju inte så snyggt ut. Men visst, det är väl inget stort problem i sig, men vill man att det skall se välfyllt ut så är det ju lite trist.

Vad tycker ni, störs ni av de STORA hålen?

Annonser
 

2 Responses to “Achievements och de stora hålen”

  1. Krilledood Says:

    Tja, visst är det irriterande när man skaffat ett dåligt spel, eller spel där det är näst intill omöjligt att få achievements utan att lägga ner hundratals timmar. Men överlag tycker jag inte det är summan av alla achievements som räknas, utan hur många man lyckats ta i sina favoritspel.

    Att ha alla achievements i Dash of Destruction känns till exempel inte alls lika kul som att ha maxat achievementlistan i Fable II…

  2. NuYu Says:

    Håller med Krilledood, även om jag inte riktigt är så mycket för det här med achivements på planet att visa upp vem som är bäst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s